Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Міжнародна науково-практична конференція (Київ, 25-26 жовтня 2000 року) - Стратегія розвитку туристичної індустрії та громадського харчування
Міжнародна науково-практична конференція (Київ, 25-26 жовтня 2000 року) - Стратегія розвитку туристичної індустрії та громадського харчування
Книга
Автор: Міжнародна науково-практична конференція (Київ, 25-26 жовтня 2000 року)
Стратегія розвитку туристичної індустрії та громадського харчування : Матеріали міжнародної науково-практичної конференції
Видавництво: КНТЕУ, 2000 г.
ISBN 5-7763-8512-1
Автор: Міжнародна науково-практична конференція (Київ, 25-26 жовтня 2000 року)
Стратегія розвитку туристичної індустрії та громадського харчування : Матеріали міжнародної науково-практичної конференції
Видавництво: КНТЕУ, 2000 г.
ISBN 5-7763-8512-1
(UA) Книга
III> 53320
547278 Главный филиал 547279 Главный филиал
Міжнародна науково-практична конференція (Київ, 25-26 жовтня 2000 року).
Стратегія розвитку туристичної індустрії та громадського харчування : Матеріали міжнародної науково-практичної конференції / Міжнародна науково-практична конференція (Київ, 25-26 жовтня 2000 року); В.о. М-во освіти і науки України, Київ. нац. торг.-економ. ун-т; Відп. ред. Анатолій Антонович Мазаракі.– К. : КНТЕУ, 2000.– 434 с. : 48 іл.; 78 табл.
250 пр. – На укр. яз.
ISBN 5-7763-8512-1 : 20.30.
ББК У544.257я43
ББК У542.4я43
-- 1. Туризм – Менеджмент. 2. Туризм – Економіка. 3. Харчування, громадське – Економіка.
III> 53320
547278 Главный филиал 547279 Главный филиал
Міжнародна науково-практична конференція (Київ, 25-26 жовтня 2000 року).
Стратегія розвитку туристичної індустрії та громадського харчування : Матеріали міжнародної науково-практичної конференції / Міжнародна науково-практична конференція (Київ, 25-26 жовтня 2000 року); В.о. М-во освіти і науки України, Київ. нац. торг.-економ. ун-т; Відп. ред. Анатолій Антонович Мазаракі.– К. : КНТЕУ, 2000.– 434 с. : 48 іл.; 78 табл.
250 пр. – На укр. яз.
ISBN 5-7763-8512-1 : 20.30.
ББК У544.257я43
ББК У542.4я43
-- 1. Туризм – Менеджмент. 2. Туризм – Економіка. 3. Харчування, громадське – Економіка.