Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Chatillon-Plessis, - La vie a table a la fin du XIXᴱ siècle théorie pratique et historique de gastronomie moderne

Chatillon-Plessis, - La vie a table a la fin du XIXᴱ siècle théorie pratique et historique de gastronomie moderne

La vie a table a la fin du XIXᴱ siècle théorie pratique et historique de gastronomie moderne
Недоступно
 0 из 1
Книга
Автор: Chatillon-Plessis,
La vie a table a la fin du XIXᴱ siècle; théorie pratique et historique de gastronomie moderne
Видавництво: Librairie de Firmin-Didot et C, 1894 г.
ISBN відсутній

(UA) Книга
V 19157
<58628> Главный филиал

Chatillon-Plessis.
La vie a table a la fin du XIXᴱ siècle; théorie pratique et historique de gastronomie moderne / Chatillon-Plessis.– Paris : Librairie de Firmin-Didot et C, 1894.– 411 p. : ill.; 20 cm
Physiologie. - Discussions. - Moeurs et mode pratique. - Service de la table et des réceptions. - Le boire la patisserie. - Les restaurants. - Nouveaux classiques de la table. - Mélanges et fantaisies . – На фр. яз.


-- 1. Маразлі, Григорій Григорович (1831-1907).



© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025