Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Золотухіна, Інна Василівна - Наукове обґрунтування технологій напівфабрикатів на основі цільового використання нутрієнтів білк...
Золотухіна, Інна Василівна - Наукове обґрунтування технологій напівфабрикатів на основі цільового використання нутрієнтів білк...
Автореферат/Дисертація
Автор: Золотухіна, Інна Василівна
Наукове обґрунтування технологій напівфабрикатів на основі цільового використання нутрієнтів білк... : автореф. дис. ... д-ра техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній
Автор: Золотухіна, Інна Василівна
Наукове обґрунтування технологій напівфабрикатів на основі цільового використання нутрієнтів білк... : автореф. дис. ... д-ра техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 243124
Главный филиал
Золотухіна, Інна Василівна.
Наукове обґрунтування технологій напівфабрикатів на основі цільового використання нутрієнтів білково-вуглеводної молочної сировини : автореф. дис ... д-ра техн. наук : спец. 05.18.16 / Інна Василівна Золотухіна, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі.– Харків : [б.в.], 2021.– 43 с.
130 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Технологія харчової продукції.
A 243124
Главный филиал
Золотухіна, Інна Василівна.
Наукове обґрунтування технологій напівфабрикатів на основі цільового використання нутрієнтів білково-вуглеводної молочної сировини : автореф. дис ... д-ра техн. наук : спец. 05.18.16 / Інна Василівна Золотухіна, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі.– Харків : [б.в.], 2021.– 43 с.
130 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Технологія харчової продукції.