Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Гріненко, Ірина Григорівна - Наукове обґрунтування і розроблення інноваційних технологій харчової продукції та дієтичних добавок
Гріненко, Ірина Григорівна - Наукове обґрунтування і розроблення інноваційних технологій харчової продукції та дієтичних добавок
Автореферат/Дисертація
Автор: Гріненко, Ірина Григорівна
Наукове обґрунтування і розроблення інноваційних технологій харчової продукції та дієтичних добавок : автореф. дис. ... д-ра техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній
Автор: Гріненко, Ірина Григорівна
Наукове обґрунтування і розроблення інноваційних технологій харчової продукції та дієтичних добавок : автореф. дис. ... д-ра техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 243314
Главный филиал
Гріненко, Ірина Григорівна.
Наукове обґрунтування і розроблення інноваційних технологій харчової продукції та дієтичних добавок : автореф. дис ... д-ра техн. наук : спец. 05.18.16 / Ірина Григорівна Гріненко, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі.– Харків : [б.в.], 2021.– 40 с.
130 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Технологія харчової продукції.
A 243314
Главный филиал
Гріненко, Ірина Григорівна.
Наукове обґрунтування і розроблення інноваційних технологій харчової продукції та дієтичних добавок : автореф. дис ... д-ра техн. наук : спец. 05.18.16 / Ірина Григорівна Гріненко, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі.– Харків : [б.в.], 2021.– 40 с.
130 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Технологія харчової продукції.