Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Гігієна виробництва та експертиза харчових та інкубаційних яєць і яйцепродуктів

Гігієна виробництва та експертиза харчових та інкубаційних яєць і яйцепродуктів

Гігієна виробництва та експертиза харчових та інкубаційних яєць і яйцепродуктів
Недоступно
 0 из 1
Книга
Автор:
Гігієна виробництва та експертиза харчових та інкубаційних яєць і яйцепродуктів : навч. посіб.
Видавництво: Білоцерківдрук, 2020 г.
ISBN 978-966-2122-58-9

(UA) Книга
XII> 18904
884211 Главный филиал

Гігієна виробництва та експертиза харчових та інкубаційних яєць і яйцепродуктів : навч. посіб. / Н. М. Богатко, І. В. Яценко, А. Ю. Мельник, Л. М. Богатко, Т. І. Фотіна, Білоцерків. нац. аграр. ун-т Ін-ту післядипл. навчання керівників і спеціалістів вет. медицини; За ред. Н. М. Богатко, І. В. Яценко, А. Ю. Мельник.– Біла Церква : Білоцерківдрук, 2020.– 164 с. : іл., табл.
100 пр.– Бібліогр.: с. 160-164 . – На укр. яз.
ISBN 978-966-2122-58-9.

УДК 637.4.07:614.31](075.8)

-- 1. Яйця – Експертиза, ветеринарно-санітарна – Підручники, посібники.



© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025