Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Пересічний Михайло Іванович - Технологія продукції громадського харчування з використанням біологічно активних добавок

Пересічний Михайло Іванович - Технологія продукції громадського харчування з використанням біологічно активних добавок

Технологія продукції громадського харчування з використанням біологічно активних добавок
Недоступно
 0 из 1
Книга
Автор: Пересічний Михайло Іванович
Технологія продукції громадського харчування з використанням біологічно активних добавок : [Монографія]
Видавництво: КНТЕУ, 2003 г.
ISBN 966-629-047-2

(UA) Книга
XIII> 51667
596876 Главный филиал

Пересічний, Михайло Іванович.
Технологія продукції громадського харчування з використанням біологічно активних добавок : [Монографія] / Михайло Іванович Пересічний, Михайло Федорович Кравченко, Петро Олександрович Карпенко; В.о. Київ. нац. торг.-економ. ун-т.– К. : КНТЕУ, 2003.– 322 с.
300 пр. – На укр. яз.
ISBN 966-629-047-2 : 16.10.

ББК Л979

-- 1. Добавки, харчові. 2. Продукти, харчові – Технологія виробництва. 3. Біологічно активні добавки.



© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025