Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Храпачов, Олег Вікторович - Удосконалення технології м'ясних і м'ясомістких продуктів з використанням активного пакування
Храпачов, Олег Вікторович - Удосконалення технології м'ясних і м'ясомістких продуктів з використанням активного пакування
Автореферат/Дисертація
Автор: Храпачов, Олег Вікторович
Удосконалення технології м'ясних і м'ясомістких продуктів з використанням активного пакування : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній
Автор: Храпачов, Олег Вікторович
Удосконалення технології м'ясних і м'ясомістких продуктів з використанням активного пакування : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 244020
Главный филиал
Храпачов, Олег Вікторович.
Удосконалення технології м'ясних і м'ясомістких продуктів з використанням активного пакування : автореф. дис ... канд. техн. наук : [спец.] 05.18.04 / Олег Вікторович Храпачов, Нац. ун-т харч. технологій.– Київ : [б.в.], 2021.– 24 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Технологія м'ясних, молочних продуктів і продуктів з гідробіонтів.
A 244020
Главный филиал
Храпачов, Олег Вікторович.
Удосконалення технології м'ясних і м'ясомістких продуктів з використанням активного пакування : автореф. дис ... канд. техн. наук : [спец.] 05.18.04 / Олег Вікторович Храпачов, Нац. ун-т харч. технологій.– Київ : [б.в.], 2021.– 24 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Технологія м'ясних, молочних продуктів і продуктів з гідробіонтів.