Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Вакшуль, Зінаїда Валеріївна - Розробка методики визначення вітаміну С для експертизи якості желейних виробів
Вакшуль, Зінаїда Валеріївна - Розробка методики визначення вітаміну С для експертизи якості желейних виробів
Автореферат/Дисертація
Автор: Вакшуль, Зінаїда Валеріївна
Розробка методики визначення вітаміну С для експертизи якості желейних виробів : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній
Автор: Вакшуль, Зінаїда Валеріївна
Розробка методики визначення вітаміну С для експертизи якості желейних виробів : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 244017
Главный филиал
Вакшуль, Зінаїда Валеріївна.
Розробка методики визначення вітаміну С для експертизи якості желейних виробів : автореф. дис ... канд. техн. наук : [спец. 05.18.15] / Зінаїда Валеріївна Вакшуль, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі.– Харків : [б.в.], 2021.– 23 с.
130 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Товарознавство харчових продуктів.
A 244017
Главный филиал
Вакшуль, Зінаїда Валеріївна.
Розробка методики визначення вітаміну С для експертизи якості желейних виробів : автореф. дис ... канд. техн. наук : [спец. 05.18.15] / Зінаїда Валеріївна Вакшуль, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі.– Харків : [б.в.], 2021.– 23 с.
130 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Товарознавство харчових продуктів.