Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Шкурко, Марина Іванівна - Ефективність виробництва м'яса качок за чистопорідного розведення та гібридизації
Шкурко, Марина Іванівна - Ефективність виробництва м'яса качок за чистопорідного розведення та гібридизації
Автореферат/Дисертація
Автор: Шкурко, Марина Іванівна
Ефективність виробництва м'яса качок за чистопорідного розведення та гібридизації : автореф. дис. ... канд. с.-г. наук
Видавництво: [б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній
Автор: Шкурко, Марина Іванівна
Ефективність виробництва м'яса качок за чистопорідного розведення та гібридизації : автореф. дис. ... канд. с.-г. наук
Видавництво: [б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 243985
Главный филиал
Шкурко, Марина Іванівна.
Ефективність виробництва м'яса качок за чистопорідного розведення та гібридизації : автореф. дис ... канд. с.-г. наук : [спец.] 06.02.01 / Марина Іванівна Шкурко, НААН України. Ін-т розведення і генетики тварин ім. М. В. Зубця.– Чубинське : [б.в.], 2021.– 24 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Сільськогосподарські науки – Зоотехнія – Розведення та селекція тварин.
A 243985
Главный филиал
Шкурко, Марина Іванівна.
Ефективність виробництва м'яса качок за чистопорідного розведення та гібридизації : автореф. дис ... канд. с.-г. наук : [спец.] 06.02.01 / Марина Іванівна Шкурко, НААН України. Ін-т розведення і генетики тварин ім. М. В. Зубця.– Чубинське : [б.в.], 2021.– 24 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Сільськогосподарські науки – Зоотехнія – Розведення та селекція тварин.