Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Методичні рекомендації до самостійної роботи з вивчення курсу "Гігієна і санітарія громадського х...
Методичні рекомендації до самостійної роботи з вивчення курсу "Гігієна і санітарія громадського х...
(UA) Книга
B 42906
Главный филиал Главный филиал
Методичні рекомендації до самостійної роботи з вивчення курсу "Гігієна і санітарія громадського харчування" : для студ. зі спец. 7.091711 "Технологія харчування" та 7.05020103 "Менеджмент громадського харчування" заоч. форми навч. / В.о. М-во освіти і науки України, Київ. нац. торг.-економ. ун-т; Уклад. Магдаліна Констянтинівна Булгакова; Ред. Л. В. Радова.– К. : КНТЕУ, 2000.– 23 с.
100 пр. – На укр. яз. : 4.40.
ББК У542.40-521.214
ББК Л996.5я73
-- 1. Харчування, громадське – Гігієна.
B 42906
Главный филиал Главный филиал
Методичні рекомендації до самостійної роботи з вивчення курсу "Гігієна і санітарія громадського харчування" : для студ. зі спец. 7.091711 "Технологія харчування" та 7.05020103 "Менеджмент громадського харчування" заоч. форми навч. / В.о. М-во освіти і науки України, Київ. нац. торг.-економ. ун-т; Уклад. Магдаліна Констянтинівна Булгакова; Ред. Л. В. Радова.– К. : КНТЕУ, 2000.– 23 с.
100 пр. – На укр. яз. : 4.40.
ББК У542.40-521.214
ББК Л996.5я73
-- 1. Харчування, громадське – Гігієна.