Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Методичні рекомендації до самостійного вивчення курсу "Товарознавство харчових продуктів"

Методичні рекомендації до самостійного вивчення курсу "Товарознавство харчових продуктів"

Методичні рекомендації до самостійного вивчення курсу "Товарознавство харчових продуктів"
Недоступно
 0 из 2
Книга
Автор:
Методичні рекомендації до самостійного вивчення курсу "Товарознавство харчових продуктів" : для студ. спец. 7.091711 "Технологія харчування" (спеч-ція 7.091711.01) Тех-гія громад. харчування, ресторанна справа та сервіс), 7.050201 "Менеджмент у виробничій сфері" (громад. харчув.) денн. форми навч.
Видавництво: КНТЕУ, 2001 г.
ISBN відсутній

(UA) Книга
B 42903
Главный филиал Главный филиал

Методичні рекомендації до самостійного вивчення курсу "Товарознавство харчових продуктів" : для студ. спец. 7.091711 "Технологія харчування" (спеч-ція 7.091711.01) Тех-гія громад. харчування, ресторанна справа та сервіс), 7.050201 "Менеджмент у виробничій сфері" (громад. харчув.) денн. форми навч. / В.о. М-во освіти і науки України, Київ. нац. торг.-економ. ун-т; Уклад. Валентин Станіславович Михайловський; Ред. Л. В. Радова.– К. : КНТЕУ, 2001.– 75 с.
300 пр. – На укр. яз. : 5.65.

ББК Ж609я73
ББК У542.40-521.214я7

-- 1. Продукти, харчові – Товарознавство.



© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025