Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Красовський, Сергій Олександрович - Національна кухня як складник гастрономічної культури етносу: сутність і методи дослідження
Красовський, Сергій Олександрович - Національна кухня як складник гастрономічної культури етносу: сутність і методи дослідження
(UA) Статья
Красовський, Сергій Олександрович.
Національна кухня як складник гастрономічної культури етносу: сутність і методи дослідження / Сергій Олександрович Красовський // Культура і сучасність.– 2021.– № 1.– С. 30-35
Бібліогр.: 16 назв . – На укр. яз.
-- 1. національні кухні. 2. гастрономічна культура. 3. гастрономічні коди. 4. етноси.
Красовський, Сергій Олександрович.
Національна кухня як складник гастрономічної культури етносу: сутність і методи дослідження / Сергій Олександрович Красовський // Культура і сучасність.– 2021.– № 1.– С. 30-35
Бібліогр.: 16 назв . – На укр. яз.
-- 1. національні кухні. 2. гастрономічна культура. 3. гастрономічні коди. 4. етноси.