Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Ланиця, Ірина Федорівна - Удосконалення товарознавчих властивостей посічених м'ясних напівфабрикатів з використанням продук...
Ланиця, Ірина Федорівна - Удосконалення товарознавчих властивостей посічених м'ясних напівфабрикатів з використанням продук...
Автореферат/Дисертація
Автор: Ланиця, Ірина Федорівна
Удосконалення товарознавчих властивостей посічених м'ясних напівфабрикатів з використанням продук... : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній
Автор: Ланиця, Ірина Федорівна
Удосконалення товарознавчих властивостей посічених м'ясних напівфабрикатів з використанням продук... : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 243872
Главный филиал
Ланиця, Ірина Федорівна.
Удосконалення товарознавчих властивостей посічених м'ясних напівфабрикатів з використанням продуктів переробки зерна амаранту : автореф. дис ... канд. техн. наук : спец. 05.18.15 / Ірина Федорівна Ланиця, Львів. торг.-екон. ун-т.– Львів : [б.в.], 2021.– 20 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Товарознавство харчових продуктів.
A 243872
Главный филиал
Ланиця, Ірина Федорівна.
Удосконалення товарознавчих властивостей посічених м'ясних напівфабрикатів з використанням продуктів переробки зерна амаранту : автореф. дис ... канд. техн. наук : спец. 05.18.15 / Ірина Федорівна Ланиця, Львів. торг.-екон. ун-т.– Львів : [б.в.], 2021.– 20 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Товарознавство харчових продуктів.