Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Мирошник, Юлія Анатоліївна - Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів з нетрадиційною рослинною сировиною
Мирошник, Юлія Анатоліївна - Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів з нетрадиційною рослинною сировиною
Автореферат/Дисертація
Автор: Мирошник, Юлія Анатоліївна
Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів з нетрадиційною рослинною сировиною : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній
Автор: Мирошник, Юлія Анатоліївна
Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів з нетрадиційною рослинною сировиною : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 243873
Главный филиал
Мирошник, Юлія Анатоліївна.
Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів з нетрадиційною рослинною сировиною : автореф. дис ... канд. техн. наук : спец. 05.18.16 / Юлія Анатоліївна Мирошник, Нац. ун-т харч. технологій.– Київ : [б.в.], 2021.– 21 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Технологія харчової продукції.
A 243873
Главный филиал
Мирошник, Юлія Анатоліївна.
Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів з нетрадиційною рослинною сировиною : автореф. дис ... канд. техн. наук : спец. 05.18.16 / Юлія Анатоліївна Мирошник, Нац. ун-т харч. технологій.– Київ : [б.в.], 2021.– 21 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Технологія харчової продукції.