Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Робоча програма дисципліни "Технологія продукції громадського харчування" для студ. спец. 7.05020...
Робоча програма дисципліни "Технологія продукції громадського харчування" для студ. спец. 7.05020...
Книга
Автор:
Робоча програма дисципліни "Технологія продукції громадського харчування" для студ. спец. 7.05020...
Видавництво: КНТЕУ, 2000 г.
ISBN відсутній
Автор:
Робоча програма дисципліни "Технологія продукції громадського харчування" для студ. спец. 7.05020...
Видавництво: КНТЕУ, 2000 г.
ISBN відсутній
(UA) Книга
B 42934
Главный филиал Главный филиал
Робоча програма дисципліни "Технологія продукції громадського харчування" для студ. спец. 7.050201 "Менеджмент організації" / В.о. М-во освіти і науки України, Київ. нац. торг.-економ. ун-т; Уклад. Валентина Іванівна Кочерга, Тетяна Федорівна Петренко; Ред. Л. В. Радова.– К. : КНТЕУ, 2000.– 31 с.
100 пр. – На укр. яз. : 5.00.
ББК У529.0-521.214я7
-- 1. Харчування, громадське – Менеджмент.
B 42934
Главный филиал Главный филиал
Робоча програма дисципліни "Технологія продукції громадського харчування" для студ. спец. 7.050201 "Менеджмент організації" / В.о. М-во освіти і науки України, Київ. нац. торг.-економ. ун-т; Уклад. Валентина Іванівна Кочерга, Тетяна Федорівна Петренко; Ред. Л. В. Радова.– К. : КНТЕУ, 2000.– 31 с.
100 пр. – На укр. яз. : 5.00.
ББК У529.0-521.214я7
-- 1. Харчування, громадське – Менеджмент.