Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Робоча програма дисципліни "Технологія продукції громадського харчування" для студ. спец. 7.05020...

Робоча програма дисципліни "Технологія продукції громадського харчування" для студ. спец. 7.05020...

Робоча програма дисципліни "Технологія продукції громадського харчування" для студ. спец. 7.05020...
Недоступно
 0 из 2
Книга
Автор:
Робоча програма дисципліни "Технологія продукції громадського харчування" для студ. спец. 7.05020...
Видавництво: КНТЕУ, 2000 г.
ISBN відсутній

(UA) Книга
B 42934
Главный филиал Главный филиал

Робоча програма дисципліни "Технологія продукції громадського харчування" для студ. спец. 7.050201 "Менеджмент організації" / В.о. М-во освіти і науки України, Київ. нац. торг.-економ. ун-т; Уклад. Валентина Іванівна Кочерга, Тетяна Федорівна Петренко; Ред. Л. В. Радова.– К. : КНТЕУ, 2000.– 31 с.
100 пр. – На укр. яз. : 5.00.

ББК У529.0-521.214я7

-- 1. Харчування, громадське – Менеджмент.



© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025