Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Основи ресторанної справи

Основи ресторанної справи

Основи ресторанної справи
Недоступно
 0 из 2
Книга
Автор:
Основи ресторанної справи : навч. посіб.
Видавництво: Чернів. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2020 г.
ISBN 978-966-423-581-2

(UA) Книга
III> 109934
889922 Главный филиал 912408 Главный филиал

Основи ресторанної справи : навч. посіб. / Чернів. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича; Уклад. Г. Я. Круль.– Чернівці : Чернів. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2020.– 495 с. : іл., табл.
50 пр.– Бібліогр.: с. 442-448 . – На укр. яз.
ISBN 978-966-423-581-2.

УДК 640.432(075.8)

-- 1. Підприємництво, готельно-ресторанне – Підручники, посібники. 2. Ресторанне господарство – Підручники, посібники.



© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025