Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Основи ресторанної справи
Основи ресторанної справи
Книга
Автор:
Основи ресторанної справи : навч. посіб.
Видавництво: Чернів. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2020 г.
ISBN 978-966-423-581-2
Автор:
Основи ресторанної справи : навч. посіб.
Видавництво: Чернів. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2020 г.
ISBN 978-966-423-581-2
(UA) Книга
III> 109934
889922 Главный филиал 912408 Главный филиал
Основи ресторанної справи : навч. посіб. / Чернів. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича; Уклад. Г. Я. Круль.– Чернівці : Чернів. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2020.– 495 с. : іл., табл.
50 пр.– Бібліогр.: с. 442-448 . – На укр. яз.
ISBN 978-966-423-581-2.
УДК 640.432(075.8)
-- 1. Підприємництво, готельно-ресторанне – Підручники, посібники. 2. Ресторанне господарство – Підручники, посібники.
III> 109934
889922 Главный филиал 912408 Главный филиал
Основи ресторанної справи : навч. посіб. / Чернів. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича; Уклад. Г. Я. Круль.– Чернівці : Чернів. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2020.– 495 с. : іл., табл.
50 пр.– Бібліогр.: с. 442-448 . – На укр. яз.
ISBN 978-966-423-581-2.
УДК 640.432(075.8)
-- 1. Підприємництво, готельно-ресторанне – Підручники, посібники. 2. Ресторанне господарство – Підручники, посібники.