Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Батраченко, Олександр Вікторович - Науково-прикладні основи вдосконалення машин для подрібнення м'ясної сировини
Батраченко, Олександр Вікторович - Науково-прикладні основи вдосконалення машин для подрібнення м'ясної сировини
Автореферат/Дисертація
Автор: Батраченко, Олександр Вікторович
Науково-прикладні основи вдосконалення машин для подрібнення м'ясної сировини : автореф. дис. ... д-ра техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній
Автор: Батраченко, Олександр Вікторович
Науково-прикладні основи вдосконалення машин для подрібнення м'ясної сировини : автореф. дис. ... д-ра техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 244763
Главный филиал
Батраченко, Олександр Вікторович.
Науково-прикладні основи вдосконалення машин для подрібнення м'ясної сировини : автореф. дис ... д-ра техн. наук : спец. 05.18.12 / Олександр Вікторович Батраченко, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі.– Харків : [б.в.], 2021.– 41 с.
130 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв.
A 244763
Главный филиал
Батраченко, Олександр Вікторович.
Науково-прикладні основи вдосконалення машин для подрібнення м'ясної сировини : автореф. дис ... д-ра техн. наук : спец. 05.18.12 / Олександр Вікторович Батраченко, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі.– Харків : [б.в.], 2021.– 41 с.
130 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв.