Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Наукові проблеми зберігання, поліпшення якості, споживних властивостей і безпечності харчових про...

Наукові проблеми зберігання, поліпшення якості, споживних властивостей і безпечності харчових про...

Наукові проблеми зберігання, поліпшення якості, споживних властивостей і безпечності харчових про...
Недоступно
 0 из 1
Книга
Автор:
Наукові проблеми зберігання, поліпшення якості, споживних властивостей і безпечності харчових про... : монографія
Видавництво: Вид-во Львів. торг.-екон. ун-ту, 2022 г.
ISBN 978-617-602-307-4

(UA) Книга
XIII> 70961
914667 Главный филиал

Наукові проблеми зберігання, поліпшення якості, споживних властивостей і безпечності харчових продуктів : монографія / Тетяна М. Лозова, В. В. Гаврилишин, Л. І. Решетило, М. П. Бодак, О. І. Гирка, Центр. спілка споживчих товариств України, Львів. торг.-екон. ун-т; За наук. ред. Тетяна М. Лозова.– Львів : Вид-во Львів. торг.-екон. ун-ту, 2022.– 430 с. : іл., схеми, табл.
100 пр.– Бібліогр. в кінці розд. – На укр. яз.
ISBN 978-617-602-307-4.

УДК 663/664:[658.562:005.336.3]](02.064)

-- 1. Продукти, харчові – Монографії. 2. Харчове виробництво – Монографії.



© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025