Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Принципы организации рационального питания туристов в туристских учреждениях

Принципы организации рационального питания туристов в туристских учреждениях

Принципы организации рационального питания туристов в туристских учреждениях
Недоступно
 0 из 1
Книга
Автор:
Принципы организации рационального питания туристов в туристских учреждениях : метод. рекомендации
Видавництво: Центр. рекламно-информ. бюро "Турист", 1985 г.
ISBN відсутній

(UA) Книга
XIII> 71000
907751 Главный филиал

Принципы организации рационального питания туристов в туристских учреждениях : метод. рекомендации / Центр. совет по туризму и экскурсиям, Упр. турист. учреждений и маршрутов; Разраб. Н. В. Дуденко, Л. Ф. Павлоцкая, А. И. Педенко; ред. О. Г. Иксанова.– М. : Центр. рекламно-информ. бюро "Турист", 1985.– 54,[2] с. : табл.
10 000 экз. – На рус. яз.






© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025