Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Підходи до побудови системи управління підприємствами готельно-ресторанної сфери в контексті марк...
Підходи до побудови системи управління підприємствами готельно-ресторанної сфери в контексті марк...
Стаття
Автор:
Економічні інновації: Підходи до побудови системи управління підприємствами готельно-ресторанної сфери в контексті марк...
б.г.
ISBN відсутній
Автор:
Економічні інновації: Підходи до побудови системи управління підприємствами готельно-ресторанної сфери в контексті марк...
б.г.
ISBN відсутній
(UA) Статья
Підходи до побудови системи управління підприємствами готельно-ресторанної сфери в контексті маркетингової діяльності / Н. В. Кузьминчук, Н. М. Андрєєва, Т. М. Куценко, Н. В. Асауленко // Економічні інновації.– 2021.– Т. 23, вип. 4 (81).– С. 76-84 : іл.
Бібліогр.: 13 назв . – На укр. яз.
-- 1. підприємства готельно-ресторанного бізнесу. 2. управління підприємствами в Україні. 3. готельно-ресторанний бізнес в Україні. 4. конкурентоспроможність підприємств. 5. маркетингова діяльність підприємств.
Підходи до побудови системи управління підприємствами готельно-ресторанної сфери в контексті маркетингової діяльності / Н. В. Кузьминчук, Н. М. Андрєєва, Т. М. Куценко, Н. В. Асауленко // Економічні інновації.– 2021.– Т. 23, вип. 4 (81).– С. 76-84 : іл.
Бібліогр.: 13 назв . – На укр. яз.
-- 1. підприємства готельно-ресторанного бізнесу. 2. управління підприємствами в Україні. 3. готельно-ресторанний бізнес в Україні. 4. конкурентоспроможність підприємств. 5. маркетингова діяльність підприємств.