Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Технологічні інновації в ресторанному бізнесі для забезпечення конкурентоспроможності закладу
Технологічні інновації в ресторанному бізнесі для забезпечення конкурентоспроможності закладу
Стаття
Автор:
Економіка харчової промисловості: Технологічні інновації в ресторанному бізнесі для забезпечення конкурентоспроможності закладу
б.г.
ISBN відсутній
Автор:
Економіка харчової промисловості: Технологічні інновації в ресторанному бізнесі для забезпечення конкурентоспроможності закладу
б.г.
ISBN відсутній
(UA) Статья
Технологічні інновації в ресторанному бізнесі для забезпечення конкурентоспроможності закладу / Г. В. Коркач, О. М. Котузаки, Т. І. Нікітчіна, Г. С. Шунько // Економіка харчової промисловості.– 2021.– Т. 13, вип. 4.– С. 69-74 : іл., табл.
Бібліогр.: 17 назв . – На укр. яз.
-- 1. готельно-ресторанний бізнес. 2. підприємства готельно-ресторанного бізнесу. 3. здорове харчування. 4. конкурентоспроможність підприємств. 5. кондитерські вироби.
Технологічні інновації в ресторанному бізнесі для забезпечення конкурентоспроможності закладу / Г. В. Коркач, О. М. Котузаки, Т. І. Нікітчіна, Г. С. Шунько // Економіка харчової промисловості.– 2021.– Т. 13, вип. 4.– С. 69-74 : іл., табл.
Бібліогр.: 17 назв . – На укр. яз.
-- 1. готельно-ресторанний бізнес. 2. підприємства готельно-ресторанного бізнесу. 3. здорове харчування. 4. конкурентоспроможність підприємств. 5. кондитерські вироби.