Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Технологічні інновації в ресторанному бізнесі для забезпечення конкурентоспроможності закладу

Технологічні інновації в ресторанному бізнесі для забезпечення конкурентоспроможності закладу

Технологічні інновації в ресторанному бізнесі для забезпечення конкурентоспроможності закладу
Нет экз.
Стаття
Автор:
Економіка харчової промисловості: Технологічні інновації в ресторанному бізнесі для забезпечення конкурентоспроможності закладу
б.г.
ISBN відсутній

(UA) Статья


Технологічні інновації в ресторанному бізнесі для забезпечення конкурентоспроможності закладу / Г. В. Коркач, О. М. Котузаки, Т. І. Нікітчіна, Г. С. Шунько // Економіка харчової промисловості.– 2021.– Т. 13, вип. 4.– С. 69-74 : іл., табл.
Бібліогр.: 17 назв . – На укр. яз.


-- 1. готельно-ресторанний бізнес. 2. підприємства готельно-ресторанного бізнесу. 3. здорове харчування. 4. конкурентоспроможність підприємств. 5. кондитерські вироби.


Прив'язане до:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

Економіка харчової промисловості
Нет экз.
Випуск

Економіка харчової промисловості Т. 13, вип. 4
2021 г.
ISBN відсутній



© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025