Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Польовик, Володимир Вікторович - Вдосконалення технології самбуків з використанням плодово-ягідного купажного напівфабрикату
Польовик, Володимир Вікторович - Вдосконалення технології самбуків з використанням плодово-ягідного купажного напівфабрикату
Автореферат/Дисертація
Автор: Польовик, Володимир Вікторович
Вдосконалення технології самбуків з використанням плодово-ягідного купажного напівфабрикату : автореф. дис. … канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній
Автор: Польовик, Володимир Вікторович
Вдосконалення технології самбуків з використанням плодово-ягідного купажного напівфабрикату : автореф. дис. … канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 245205
Главный филиал
Польовик, Володимир Вікторович.
Вдосконалення технології самбуків з використанням плодово-ягідного купажного напівфабрикату : автореф. дис. … канд. техн. наук : спец. 05.18.16 / Володимир Вікторович Польовик, Нац. ун-т харч. технологій.– Київ : [б.в.], 2021.– 20 с.
80 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Технологія харчової продукції.
A 245205
Главный филиал
Польовик, Володимир Вікторович.
Вдосконалення технології самбуків з використанням плодово-ягідного купажного напівфабрикату : автореф. дис. … канд. техн. наук : спец. 05.18.16 / Володимир Вікторович Польовик, Нац. ун-т харч. технологій.– Київ : [б.в.], 2021.– 20 с.
80 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Технологія харчової продукції.