Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Мінорова, Антоніна - Молочні консерви: чинники підвищення збереженості

Мінорова, Антоніна - Молочні консерви: чинники підвищення збереженості

Молочні консерви: чинники підвищення збереженості
Нет экз.
Стаття
Автор: Мінорова, Антоніна
Товари і ринки: Молочні консерви: чинники підвищення збереженості
б.г.
ISBN відсутній

(UA) Статья


Мінорова, Антоніна.
Молочні консерви: чинники підвищення збереженості / Антоніна Мінорова, Світлана Вежлівцева, Сергій Наріжний // Товари і ринки.– 2022.– № 2 (42).– С. 70-78 : табл.
Бібліогр.: 18 назв . – На укр. яз.


-- 1. виробництво молочних продуктів. 2. консерви. 3. харчові продукти. 4. харчові технології. 5. питна вода. 6. якість харчової продукції. 7. інноваційні виробничі технології.


Прив'язане до:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

Товари і ринки
Нет экз.
Випуск

Товари і ринки № 2 (42)
2022 г.
ISBN відсутній



© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025