Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Мінорова, Антоніна - Молочні консерви: чинники підвищення збереженості
Мінорова, Антоніна - Молочні консерви: чинники підвищення збереженості
Стаття
Автор: Мінорова, Антоніна
Товари і ринки: Молочні консерви: чинники підвищення збереженості
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Мінорова, Антоніна
Товари і ринки: Молочні консерви: чинники підвищення збереженості
б.г.
ISBN відсутній
(UA) Статья
Мінорова, Антоніна.
Молочні консерви: чинники підвищення збереженості / Антоніна Мінорова, Світлана Вежлівцева, Сергій Наріжний // Товари і ринки.– 2022.– № 2 (42).– С. 70-78 : табл.
Бібліогр.: 18 назв . – На укр. яз.
-- 1. виробництво молочних продуктів. 2. консерви. 3. харчові продукти. 4. харчові технології. 5. питна вода. 6. якість харчової продукції. 7. інноваційні виробничі технології.
Мінорова, Антоніна.
Молочні консерви: чинники підвищення збереженості / Антоніна Мінорова, Світлана Вежлівцева, Сергій Наріжний // Товари і ринки.– 2022.– № 2 (42).– С. 70-78 : табл.
Бібліогр.: 18 назв . – На укр. яз.
-- 1. виробництво молочних продуктів. 2. консерви. 3. харчові продукти. 4. харчові технології. 5. питна вода. 6. якість харчової продукції. 7. інноваційні виробничі технології.