Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Лебський, Сергій - Якість ліпідно-каротиноїдного концентрату з креветки Palaemon Adspersus Rathke, 1837

Лебський, Сергій - Якість ліпідно-каротиноїдного концентрату з креветки Palaemon Adspersus Rathke, 1837

Якість ліпідно-каротиноїдного концентрату з креветки Palaemon Adspersus Rathke, 1837
Нет экз.
Стаття
Автор: Лебський, Сергій
Товари і ринки: Якість ліпідно-каротиноїдного концентрату з креветки Palaemon Adspersus Rathke, 1837
б.г.
ISBN відсутній

(UA) Статья


Лебський, Сергій.
Якість ліпідно-каротиноїдного концентрату з креветки Palaemon Adspersus Rathke, 1837 / Сергій Лебський // Товари і ринки.– 2022.– № 2 (42).– С. 79-87 : іл., табл.
Бібліогр.: 24 назви . – На укр. яз.


-- 1. якість харчової продукції. 2. харчові технології. 3. фізико-хімічні властивості. 4. морепродукти. 5. харчова і переробна промисловість України. 6. Чорноморське узбережжя . 7. Одеська область.


Прив'язане до:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

Товари і ринки
Нет экз.
Випуск

Товари і ринки № 2 (42)
2022 г.
ISBN відсутній



© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025