Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Лебський, Сергій - Якість ліпідно-каротиноїдного концентрату з креветки Palaemon Adspersus Rathke, 1837
Лебський, Сергій - Якість ліпідно-каротиноїдного концентрату з креветки Palaemon Adspersus Rathke, 1837
Стаття
Автор: Лебський, Сергій
Товари і ринки: Якість ліпідно-каротиноїдного концентрату з креветки Palaemon Adspersus Rathke, 1837
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Лебський, Сергій
Товари і ринки: Якість ліпідно-каротиноїдного концентрату з креветки Palaemon Adspersus Rathke, 1837
б.г.
ISBN відсутній
(UA) Статья
Лебський, Сергій.
Якість ліпідно-каротиноїдного концентрату з креветки Palaemon Adspersus Rathke, 1837 / Сергій Лебський // Товари і ринки.– 2022.– № 2 (42).– С. 79-87 : іл., табл.
Бібліогр.: 24 назви . – На укр. яз.
-- 1. якість харчової продукції. 2. харчові технології. 3. фізико-хімічні властивості. 4. морепродукти. 5. харчова і переробна промисловість України. 6. Чорноморське узбережжя . 7. Одеська область.
Лебський, Сергій.
Якість ліпідно-каротиноїдного концентрату з креветки Palaemon Adspersus Rathke, 1837 / Сергій Лебський // Товари і ринки.– 2022.– № 2 (42).– С. 79-87 : іл., табл.
Бібліогр.: 24 назви . – На укр. яз.
-- 1. якість харчової продукції. 2. харчові технології. 3. фізико-хімічні властивості. 4. морепродукти. 5. харчова і переробна промисловість України. 6. Чорноморське узбережжя . 7. Одеська область.