Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Кравченко, Михайло - Якість кулінарних виробів на основі борошняної суміші з порошком Atherina pontica

Кравченко, Михайло - Якість кулінарних виробів на основі борошняної суміші з порошком Atherina pontica

Якість кулінарних виробів на основі борошняної суміші з порошком Atherina pontica
Нет экз.
Стаття
Автор: Кравченко, Михайло
Товари і ринки: Якість кулінарних виробів на основі борошняної суміші з порошком Atherina pontica
б.г.
ISBN відсутній

(UA) Статья


Кравченко, Михайло.
Якість кулінарних виробів на основі борошняної суміші з порошком Atherina pontica / Михайло Кравченко, Володимир Піддубний, Інна Данилюк // Товари і ринки.– 2022.– № 2 (42).– С. 104-116 : іл., табл.
Бібліогр.: 17 назв . – На укр. яз.


-- 1. борошняні вироби. 2. харчові технології. 3. якість харчової продукції.


Прив'язане до:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

Товари і ринки
Нет экз.
Випуск

Товари і ринки № 2 (42)
2022 г.
ISBN відсутній



© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025