Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Кравченко, Михайло - Якість кулінарних виробів на основі борошняної суміші з порошком Atherina pontica
Кравченко, Михайло - Якість кулінарних виробів на основі борошняної суміші з порошком Atherina pontica
Стаття
Автор: Кравченко, Михайло
Товари і ринки: Якість кулінарних виробів на основі борошняної суміші з порошком Atherina pontica
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Кравченко, Михайло
Товари і ринки: Якість кулінарних виробів на основі борошняної суміші з порошком Atherina pontica
б.г.
ISBN відсутній
(UA) Статья
Кравченко, Михайло.
Якість кулінарних виробів на основі борошняної суміші з порошком Atherina pontica / Михайло Кравченко, Володимир Піддубний, Інна Данилюк // Товари і ринки.– 2022.– № 2 (42).– С. 104-116 : іл., табл.
Бібліогр.: 17 назв . – На укр. яз.
-- 1. борошняні вироби. 2. харчові технології. 3. якість харчової продукції.
Кравченко, Михайло.
Якість кулінарних виробів на основі борошняної суміші з порошком Atherina pontica / Михайло Кравченко, Володимир Піддубний, Інна Данилюк // Товари і ринки.– 2022.– № 2 (42).– С. 104-116 : іл., табл.
Бібліогр.: 17 назв . – На укр. яз.
-- 1. борошняні вироби. 2. харчові технології. 3. якість харчової продукції.