Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Гніщевич, Вікторія - Харчова та біологічна цінність посічених виробів із наповнювачем з печериць і насіння гарбуза

Гніщевич, Вікторія - Харчова та біологічна цінність посічених виробів із наповнювачем з печериць і насіння гарбуза

Харчова та біологічна цінність посічених виробів із наповнювачем з печериць і насіння гарбуза
Нет экз.
Стаття
Автор: Гніщевич, Вікторія
Товари і ринки: Харчова та біологічна цінність посічених виробів із наповнювачем з печериць і насіння гарбуза
б.г.
ISBN відсутній

(UA) Статья


Гніщевич, Вікторія.
Харчова та біологічна цінність посічених виробів із наповнювачем з печериць і насіння гарбуза / Вікторія Гніщевич, Наталія Чехова // Товари і ринки.– 2022.– № 3 (43).– С. 87-98 : табл.
Бібліогр.: 22 назви . – На укр. яз.


-- 1. мікробіологічні показники. 2. біологічна цінність. 3. харчова цінність. 4. м'ясні продукти. 5. харчові технології.


Прив'язане до:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

Товари і ринки
Нет экз.
Випуск

Товари і ринки № 3 (43)
2022 г.
ISBN відсутній



© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025