Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Гніщевич, Вікторія - Харчова та біологічна цінність посічених виробів із наповнювачем з печериць і насіння гарбуза
Гніщевич, Вікторія - Харчова та біологічна цінність посічених виробів із наповнювачем з печериць і насіння гарбуза
Стаття
Автор: Гніщевич, Вікторія
Товари і ринки: Харчова та біологічна цінність посічених виробів із наповнювачем з печериць і насіння гарбуза
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Гніщевич, Вікторія
Товари і ринки: Харчова та біологічна цінність посічених виробів із наповнювачем з печериць і насіння гарбуза
б.г.
ISBN відсутній
(UA) Статья
Гніщевич, Вікторія.
Харчова та біологічна цінність посічених виробів із наповнювачем з печериць і насіння гарбуза / Вікторія Гніщевич, Наталія Чехова // Товари і ринки.– 2022.– № 3 (43).– С. 87-98 : табл.
Бібліогр.: 22 назви . – На укр. яз.
-- 1. мікробіологічні показники. 2. біологічна цінність. 3. харчова цінність. 4. м'ясні продукти. 5. харчові технології.
Гніщевич, Вікторія.
Харчова та біологічна цінність посічених виробів із наповнювачем з печериць і насіння гарбуза / Вікторія Гніщевич, Наталія Чехова // Товари і ринки.– 2022.– № 3 (43).– С. 87-98 : табл.
Бібліогр.: 22 назви . – На укр. яз.
-- 1. мікробіологічні показники. 2. біологічна цінність. 3. харчова цінність. 4. м'ясні продукти. 5. харчові технології.