Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Modern achievements of food science in aspects of cultivated mushrooms application in food techno...

Modern achievements of food science in aspects of cultivated mushrooms application in food techno...

Modern achievements of food science in aspects of cultivated mushrooms application in food techno...
Недоступно
 0 из 1
Книга
Автор:
Modern achievements of food science in aspects of cultivated mushrooms application in food techno... : monograph
Сучасні досягнення харчової науки в аспектах застосування культивованих грибів у харчових технологіях
Видавництво: Oldi-Plus, 2022 г.
ISBN 978-966-289-654-1

(UA) Книга
XIIIін 3032
874401 Главный филиал

Modern achievements of food science in aspects of cultivated mushrooms application in food technology = Сучасні досягнення харчової науки в аспектах застосування культивованих грибів у харчових технологіях : monograph / Nan Haijuan, T. M. Stepanova, Li Bo, N. V. Kondratjuk, Sumy national agrarian university, Henan Inst. of Science and Technology, Oles Honchar Dnipro National University.– Odesa : Oldi-Plus, 2022.– 95 p. : ill., tab., schem.
300 cop.– Bibliogr.: p. 78-95 . – На англ. яз.
ISBN 978-966-289-654-1.

УДК 663/664:635.8](02.064)=111

-- 1. Гриби, культивовані – Вирощування – Технології – Монографії.



© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025