Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Дишкантюк, Оксана Володимирівна - Курсова робота з готельної та ресторанної справи: етапи виконання, структура, правила оформлення

Дишкантюк, Оксана Володимирівна - Курсова робота з готельної та ресторанної справи: етапи виконання, структура, правила оформлення

Курсова робота з готельної та ресторанної справи: етапи виконання, структура, правила оформлення
Недоступно
 0 из 1
Книга
Автор: Дишкантюк, Оксана Володимирівна
Курсова робота з готельної та ресторанної справи: етапи виконання, структура, правила оформлення : навч. посіб.
Видавництво: Олді+, 2022 г.
ISBN 978-966-289-662-6

(UA) Книга
III> 111701
921205 Главный филиал

Дишкантюк, Оксана Володимирівна.
Курсова робота з готельної та ресторанної справи: етапи виконання, структура, правила оформлення : навч. посіб. / Оксана Володимирівна Дишкантюк, Людмила Анатоліївна Тітомир, Міжнар. гуманіт. ун-т.– Одеса : Олді+, 2022.– 116 с. : табл.
300 пр.– Бібліогр.: с. 83-85 . – На укр. яз.
ISBN 978-966-289-662-6.

УДК 378.2:640.4](075.8)

-- 1. Ресторанне господарство – Курсові роботи – Написання та захист – Підручники, посібники. 2. Готельне господарство – Курсові роботи – Написання та захист – Підручники, посібники.



© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025