Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Дишкантюк, Оксана Володимирівна - Курсова робота з готельної та ресторанної справи: етапи виконання, структура, правила оформлення
Дишкантюк, Оксана Володимирівна - Курсова робота з готельної та ресторанної справи: етапи виконання, структура, правила оформлення
Книга
Автор: Дишкантюк, Оксана Володимирівна
Курсова робота з готельної та ресторанної справи: етапи виконання, структура, правила оформлення : навч. посіб.
Видавництво: Олді+, 2022 г.
ISBN 978-966-289-662-6
Автор: Дишкантюк, Оксана Володимирівна
Курсова робота з готельної та ресторанної справи: етапи виконання, структура, правила оформлення : навч. посіб.
Видавництво: Олді+, 2022 г.
ISBN 978-966-289-662-6
(UA) Книга
III> 111701
921205 Главный филиал
Дишкантюк, Оксана Володимирівна.
Курсова робота з готельної та ресторанної справи: етапи виконання, структура, правила оформлення : навч. посіб. / Оксана Володимирівна Дишкантюк, Людмила Анатоліївна Тітомир, Міжнар. гуманіт. ун-т.– Одеса : Олді+, 2022.– 116 с. : табл.
300 пр.– Бібліогр.: с. 83-85 . – На укр. яз.
ISBN 978-966-289-662-6.
УДК 378.2:640.4](075.8)
-- 1. Ресторанне господарство – Курсові роботи – Написання та захист – Підручники, посібники. 2. Готельне господарство – Курсові роботи – Написання та захист – Підручники, посібники.
III> 111701
921205 Главный филиал
Дишкантюк, Оксана Володимирівна.
Курсова робота з готельної та ресторанної справи: етапи виконання, структура, правила оформлення : навч. посіб. / Оксана Володимирівна Дишкантюк, Людмила Анатоліївна Тітомир, Міжнар. гуманіт. ун-т.– Одеса : Олді+, 2022.– 116 с. : табл.
300 пр.– Бібліогр.: с. 83-85 . – На укр. яз.
ISBN 978-966-289-662-6.
УДК 378.2:640.4](075.8)
-- 1. Ресторанне господарство – Курсові роботи – Написання та захист – Підручники, посібники. 2. Готельне господарство – Курсові роботи – Написання та захист – Підручники, посібники.