Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Основные направления совершенствования технологии и расширения ассортимента плавленых сыров

Основные направления совершенствования технологии и расширения ассортимента плавленых сыров

Основные направления совершенствования технологии и расширения ассортимента плавленых сыров
Недоступно
 0 из 1
Книга
Автор:
Основные направления совершенствования технологии и расширения ассортимента плавленых сыров : метод. рек.
Серія: В помощь лектору и специалисту / Научно-технический прогресс и целевые комплексные программы
Видавництво: Общ-во "Знание" Украинской ССР, 1990 г.
ISBN відсутній

(UA) Книга
Б 53546
733683 Главный филиал

Основные направления совершенствования технологии и расширения ассортимента плавленых сыров : метод. рек. / Подгот. Александр Петрович Чагаровский, Анатолий Федорович Затирка, Евгения Алексанровна Избаш; Отв. за вып. П. П. Борщевский; Науч. ред. М. А. Гришин.– Киев : Общ-во "Знание" Украинской ССР, 1990.– 18,[1] с. : табл.– (В помощь лектору и специалисту / Научно-технический прогресс и целевые комплексные программы)
210 экз.– Библиогр.: с. 19 . – На рус. яз.

УДК 637.3(072)

-- 1. Сироваріння – Технології – Методичні посібники.



© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025