Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Ощипок, Ігор Миколайович - Технологія продукції закладів ресторанного господарства
Ощипок, Ігор Миколайович - Технологія продукції закладів ресторанного господарства
Книга
Автор: Ощипок, Ігор Миколайович
Технологія продукції закладів ресторанного господарства : підручник
Видавництво: Вид-во Львів. торг.-екон. ун-ту, 2022 г.
ISBN 978-617-602-306-7
Автор: Ощипок, Ігор Миколайович
Технологія продукції закладів ресторанного господарства : підручник
Видавництво: Вид-во Львів. торг.-екон. ун-ту, 2022 г.
ISBN 978-617-602-306-7
(UA) Книга
XIII> 71655
914714 Главный филиал
Ощипок, Ігор Миколайович.
Технологія продукції закладів ресторанного господарства : підручник / Ігор Миколайович Ощипок, Наталія Зеновіївна Петришин, Роксолана Олександрівна Бліщ.– Львів : Вид-во Львів. торг.-екон. ун-ту, 2022.– 441 с. : іл., табл.
100 пр.– Бібліогр.: с. 431-432 . – На укр. яз.
ISBN 978-617-602-306-7.
XIII> 71655
914714 Главный филиал
Ощипок, Ігор Миколайович.
Технологія продукції закладів ресторанного господарства : підручник / Ігор Миколайович Ощипок, Наталія Зеновіївна Петришин, Роксолана Олександрівна Бліщ.– Львів : Вид-во Львів. торг.-екон. ун-ту, 2022.– 441 с. : іл., табл.
100 пр.– Бібліогр.: с. 431-432 . – На укр. яз.
ISBN 978-617-602-306-7.