Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Ощипок, Ігор Миколайович - Технологія продукції закладів ресторанного господарства

Ощипок, Ігор Миколайович - Технологія продукції закладів ресторанного господарства

Технологія продукції закладів ресторанного господарства
Недоступно
 0 из 1
Книга
Автор: Ощипок, Ігор Миколайович
Технологія продукції закладів ресторанного господарства : підручник
Видавництво: Вид-во Львів. торг.-екон. ун-ту, 2022 г.
ISBN 978-617-602-306-7

(UA) Книга
XIII> 71655
914714 Главный филиал

Ощипок, Ігор Миколайович.
Технологія продукції закладів ресторанного господарства : підручник / Ігор Миколайович Ощипок, Наталія Зеновіївна Петришин, Роксолана Олександрівна Бліщ.– Львів : Вид-во Львів. торг.-екон. ун-ту, 2022.– 441 с. : іл., табл.
100 пр.– Бібліогр.: с. 431-432 . – На укр. яз.
ISBN 978-617-602-306-7.






© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025