Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Ван, Дунчен - Управління запасами як складова процесу диджіталізації на підприємствах ресторанного бізнесу

Ван, Дунчен - Управління запасами як складова процесу диджіталізації на підприємствах ресторанного бізнесу

Управління запасами як складова процесу диджіталізації на підприємствах ресторанного бізнесу
Нет экз.
Стаття
Автор: Ван, Дунчен
Бізнес Інформ: Управління запасами як складова процесу диджіталізації на підприємствах ресторанного бізнесу
б.г.
ISBN відсутній

(UA) Статья


Ван, Дунчен.
Управління запасами як складова процесу диджіталізації на підприємствах ресторанного бізнесу / Дунчен Ван, Олена Миколаївна Красноносова // Бізнес Інформ.– 2023.– № 5 (544).– С. 121-126 : іл.
Бібліогр.: 14 назв . – На укр. яз.


-- 1. підприємства ресторанного господарства. 2. виробничі запаси на підприємствах. 3. управління діяльністю підприємств. 4. цифровізація (діджиталізація) підприємств. 5. фінансова діяльність підприємств. 6. аналітична діяльність.


Прив'язане до:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

Бізнес Інформ
Нет экз.
Випуск

Бізнес Інформ № 5 (544)
2023 г.
ISBN відсутній



© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025