Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва

Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва

Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
Недоступно
 0 из 1
Книга
Автор:
Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва : підручник
Серія: На допомогу аспіранту
Видавництво: Олді+, 2023 г.
ISBN 978-966-289-697-8

(UA) Книга
XIII> 71636
923530 Главный филиал

Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва : підручник / В. І. Ладика, Л. М. Хмельничий, М. Г. Повод, О. Г. Бордунова, В. О. Опара, Сум. нац. аграр. ун-т; За заг. ред. В. І. Ладика, Л. М. Хмельничий.– Одеса : Олді+, 2023.– 240 с. : іл., фотоіл., табл.– (На допомогу аспіранту)
300 пр.– Бібліогр. в кінці розд. – На укр. яз.
ISBN 978-966-289-697-8.

УДК 636/637(075.8)

-- 1. Продукція, тваринницька – Виробництво – Технології – Підручники, посібники.



© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025