Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Панова, Ірина Олексіївна - Методи оцінки конкурентоспроможності підприємств ресторанної галузі

Панова, Ірина Олексіївна - Методи оцінки конкурентоспроможності підприємств ресторанної галузі

Методи оцінки конкурентоспроможності підприємств ресторанної галузі
Нет экз.
Стаття
Автор: Панова, Ірина Олексіївна
Бізнес Інформ: Методи оцінки конкурентоспроможності підприємств ресторанної галузі
б.г.
ISBN відсутній

(UA) Статья


Панова, Ірина Олексіївна.
Методи оцінки конкурентоспроможності підприємств ресторанної галузі / Ірина Олексіївна Панова, Дар'я Сергіївна Зерненкова // Бізнес Інформ.– 2023.– № 5 (544).– С. 229-234 : іл.
Бібліогр.: 19 назв . – На укр. яз.


-- 1. підприємства ресторанного господарства. 2. конкурентоспроможність підприємств. 3. оцінка конкурентоспроможності.


Прив'язане до:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

Бізнес Інформ
Нет экз.
Випуск

Бізнес Інформ № 5 (544)
2023 г.
ISBN відсутній



© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025