Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Панова, Ірина Олексіївна - Методи оцінки конкурентоспроможності підприємств ресторанної галузі
Панова, Ірина Олексіївна - Методи оцінки конкурентоспроможності підприємств ресторанної галузі
Стаття
Автор: Панова, Ірина Олексіївна
Бізнес Інформ: Методи оцінки конкурентоспроможності підприємств ресторанної галузі
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Панова, Ірина Олексіївна
Бізнес Інформ: Методи оцінки конкурентоспроможності підприємств ресторанної галузі
б.г.
ISBN відсутній
(UA) Статья
Панова, Ірина Олексіївна.
Методи оцінки конкурентоспроможності підприємств ресторанної галузі / Ірина Олексіївна Панова, Дар'я Сергіївна Зерненкова // Бізнес Інформ.– 2023.– № 5 (544).– С. 229-234 : іл.
Бібліогр.: 19 назв . – На укр. яз.
-- 1. підприємства ресторанного господарства. 2. конкурентоспроможність підприємств. 3. оцінка конкурентоспроможності.
Панова, Ірина Олексіївна.
Методи оцінки конкурентоспроможності підприємств ресторанної галузі / Ірина Олексіївна Панова, Дар'я Сергіївна Зерненкова // Бізнес Інформ.– 2023.– № 5 (544).– С. 229-234 : іл.
Бібліогр.: 19 назв . – На укр. яз.
-- 1. підприємства ресторанного господарства. 2. конкурентоспроможність підприємств. 3. оцінка конкурентоспроможності.