Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Руснак, Наталія - Засадничі прийоми аналізу кулінарної народної термінології

Руснак, Наталія - Засадничі прийоми аналізу кулінарної народної термінології

Засадничі прийоми аналізу кулінарної народної термінології
Нет экз.
Стаття
Автор: Руснак, Наталія
Рідне слово в етнокультурному вимірі: Засадничі прийоми аналізу кулінарної народної термінології
б.г.
ISBN відсутній

(UA) Статья


Руснак, Наталія.
Засадничі прийоми аналізу кулінарної народної термінології / Наталія Руснак // Рідне слово в етнокультурному вимірі.– 2022.– С. 140-150
Бібліогр.: 6 назв . – На укр. яз.


-- 1. народна термінологія. 2. кулінарна термінологія. 3. кулінарні назви. 4. кулінарні традиції. 5. кулінарна етнокультура. 6. культурно-специфічні терміни. 7. семи (мовознавство). 8. запозичення. 9. Буковина. 10. комплексний аналіз.


Прив'язане до:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

Рідне слово в етнокультурному вимірі
Нет экз.
Випуск

Рідне слово в етнокультурному вимірі
2022 г.
ISBN відсутній



© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025