Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Супи
Супи
Книга
Автор:
Супи : навч. посіб.
Серія: Технологія продукції ресторанного господарства
Видавництво: Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2021 г.
ISBN 978-966-629-942-3
Автор:
Супи : навч. посіб.
Серія: Технологія продукції ресторанного господарства
Видавництво: Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2021 г.
ISBN 978-966-629-942-3
(UA) Книга
XIII> 71846
920533 Главный филиал
Супи : навч. посіб. / Михайло Федорович Кравченко, Мирослава Павлівна Демічковська, Ірина Юріївна Антонюк, Анжеліка Олександрівна Медведєва, Київ. нац. торг.-економ. ун-т; За ред. А. А. Мазаракі.– Київ : Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2021.– 198 с. : фотоіл., табл.– (Технологія продукції ресторанного господарства)
200 пр.– Бібліогр.: с. 196-198 . – На укр. яз.
ISBN 978-966-629-942-3.
XIII> 71846
920533 Главный филиал
Супи : навч. посіб. / Михайло Федорович Кравченко, Мирослава Павлівна Демічковська, Ірина Юріївна Антонюк, Анжеліка Олександрівна Медведєва, Київ. нац. торг.-економ. ун-т; За ред. А. А. Мазаракі.– Київ : Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2021.– 198 с. : фотоіл., табл.– (Технологія продукції ресторанного господарства)
200 пр.– Бібліогр.: с. 196-198 . – На укр. яз.
ISBN 978-966-629-942-3.