Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Технології харчування. Концентровані томатні продукти

Технології харчування. Концентровані томатні продукти

Технології харчування. Концентровані томатні продукти
Недоступно
 0 из 1
Книга
Автор:
Технології харчування. Концентровані томатні продукти : монографія
Видавництво: Астропринт, 2023 г.
ISBN 978-966-927-936-1

(UA) Книга
XIIIін 3027
925424 Главный филиал

Технології харчування. Концентровані томатні продукти : монографія : китайською, англійською та українською мовами / Ігор Мазуренко, Шао Чженчжен, Юньбо Лі, Мохаммад Ноаман Захід.– Одеса : Астропринт, 2023.– 250 с. : іл., табл., схеми
Загол. на обклад. та титульн. листі кит. мовою.– 300 пр.– Бібліогр.: с. 242-247 . – На кит., англ., укр. яз.
ISBN 978-966-927-936-1.

УДК 664.87:635.64](02.064)=00

-- 1. Помідори (Томати) – Консервування – Технології – Монографії. 2. Харчові концентрати – Інноваційні технології – Монографії.



© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025