Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Методичні рекомендації до виконання курсавої роботи з дисципліни "Технологія продуктів громадсько...

Методичні рекомендації до виконання курсавої роботи з дисципліни "Технологія продуктів громадсько...

Методичні рекомендації до виконання курсавої роботи з дисципліни "Технологія продуктів громадсько...
Недоступно
 0 из 3
Книга
Автор:
Методичні рекомендації до виконання курсавої роботи з дисципліни "Технологія продуктів громадсько... : для студ. всіх форм навч.зі спец. 7.09171101 "Технологія громадського харчування, ресторанна справа та сервіс"
Видавництво: КНТЕУ, 2000 г.
ISBN відсутній

(UA) Книга
B 43003
Главный филиал Главный филиал Главный филиал

Методичні рекомендації до виконання курсавої роботи з дисципліни "Технологія продуктів громадського харчування" : для студ. всіх форм навч.зі спец. 7.09171101 "Технологія громадського харчування, ресторанна справа та сервіс" / В.о. М-во освіти і науки України, Київ. нац. торг.-економ. ун-т; Уклад. Антоніна Іллівна Юліна, Ганна Степанівна Сацюк, Ірина Юріївна Антонюк; Ред. Л. В. Радова.– К. : КНТЕУ, 2000.– 14 с.
100 пр. – На укр. яз. : 3.15.

ББК Л718я73

-- 1. Підприємства громадського харчування.



© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025