Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Сеник, Ю. І. - Поняття «якості продукції» як ключового елементу ії конкурентоздатності на ринку
Сеник, Ю. І. - Поняття «якості продукції» як ключового елементу ії конкурентоздатності на ринку
Стаття
Автор: Сеник, Ю. І.
Інвестиції: практика та досвід: Поняття «якості продукції» як ключового елементу ії конкурентоздатності на ринку
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Сеник, Ю. І.
Інвестиції: практика та досвід: Поняття «якості продукції» як ключового елементу ії конкурентоздатності на ринку
б.г.
ISBN відсутній
(UA) Статья
Сеник, Ю. І.
Поняття «якості продукції» як ключового елементу ії конкурентоздатності на ринку / Ю. І. Сеник // Інвестиції: практика та досвід.– 2023.– № 19: жовтень.– С. 78-84 : іл.
Бібліогр.: 16 назв . – На укр. яз.
-- 1. якість харчової продукції. 2. виробництво молочних продуктів. 3. кваліметрія. 4. конкурентоздатність. 5. статистичний аналіз.
Сеник, Ю. І.
Поняття «якості продукції» як ключового елементу ії конкурентоздатності на ринку / Ю. І. Сеник // Інвестиції: практика та досвід.– 2023.– № 19: жовтень.– С. 78-84 : іл.
Бібліогр.: 16 назв . – На укр. яз.
-- 1. якість харчової продукції. 2. виробництво молочних продуктів. 3. кваліметрія. 4. конкурентоздатність. 5. статистичний аналіз.