Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Quality formation of flour, meat, fermented milk products for hotels and diet restaurants

Quality formation of flour, meat, fermented milk products for hotels and diet restaurants

Quality formation of flour, meat, fermented milk products for hotels and diet restaurants
Недоступно
 0 из 1
Книга
Автор:
Quality formation of flour, meat, fermented milk products for hotels and diet restaurants : monograph
Видавництво: V. N. Karazin Kharkiv National University, 2022 г.
ISBN 978-966-285-737-5

(UA) Книга
XIIIін 3083
925782 Главный филиал

Quality formation of flour, meat, fermented milk products for hotels and diet restaurants : monograph / Ya. Biletska, T. Ryzkova, I. Hnoievyi, T. Danilova, L. Karpenko, V. N. Karazin Kharkiv National University.– Kharkiv : V. N. Karazin Kharkiv National University, 2022.– 131 p. : ill., tab.
300 cop.– Bibliogr. at the end of the сhapter . – На англ. яз.
ISBN 978-966-285-737-5.

УДК 641.56:640.4](02.064)

-- 1. Комплекси, готельно-ресторанні – Харчування, лікувальне – Монографії.



© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025