Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Виробництво, зберігання і використання кормів
Виробництво, зберігання і використання кормів
Книга
Автор:
Виробництво, зберігання і використання кормів : навч. посіб. для підгот. спеціалістів і магістрів в аграр. ВНЗ 3-4 рівнів акредитації із спец. "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва"
Видавництво: Діло, 2005 г.
ISBN 966-8609-86-7
Автор:
Виробництво, зберігання і використання кормів : навч. посіб. для підгот. спеціалістів і магістрів в аграр. ВНЗ 3-4 рівнів акредитації із спец. "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва"
Видавництво: Діло, 2005 г.
ISBN 966-8609-86-7
(UA) Книга
XII> 19257
933216 Главный филиал
Виробництво, зберігання і використання кормів : навч. посіб. для підгот. спеціалістів і магістрів в аграр. ВНЗ 3-4 рівнів акредитації із спец. "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" / В. Ф. Петриченко, М. Ф. Кулик, І. І. Ібатуллін, В. М. Костенко, О. І. Скоромна, Вінниц. держ. аграр. ун-т., Ін-т кормів УААН; За ред. В. Ф. Петриченко.– Вінниця : Діло, 2005.– 471 с. : табл.
500 пр.– Авт. зазнач. на звороті тит. арк. як уклад.– Бібліогр. в кінці частин . – На укр. яз.
ISBN 966-8609-86-7.
XII> 19257
933216 Главный филиал
Виробництво, зберігання і використання кормів : навч. посіб. для підгот. спеціалістів і магістрів в аграр. ВНЗ 3-4 рівнів акредитації із спец. "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" / В. Ф. Петриченко, М. Ф. Кулик, І. І. Ібатуллін, В. М. Костенко, О. І. Скоромна, Вінниц. держ. аграр. ун-т., Ін-т кормів УААН; За ред. В. Ф. Петриченко.– Вінниця : Діло, 2005.– 471 с. : табл.
500 пр.– Авт. зазнач. на звороті тит. арк. як уклад.– Бібліогр. в кінці частин . – На укр. яз.
ISBN 966-8609-86-7.