Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Технологія продуктів рослинного походження
Технологія продуктів рослинного походження
Книга
Автор:
Харчові технології. Т. 1: Технологія продуктів рослинного походження
2024 г.
ISBN 978-966-918-109-1
Автор:
Харчові технології. Т. 1: Технологія продуктів рослинного походження
2024 г.
ISBN 978-966-918-109-1
(UA) Многотомник
Гніцевич, Вікторія Альбертівна.
Харчові технології : підручник / Вікторія Альбертівна Гніцевич, Михайло Федорович Кравченко, Надія Іванівна Штангеєва, Держ. торг.-екон. ун-т.– Київ : Держ. торг.-екон. ун-т, 2024 . – На укр. яз.
ISBN 978-966-918-108-4.
(UA) Книга
XIII> 72244
940063 Главный филиал
Т. 1 : Технологія продуктів рослинного походження.– 2024.– 411 с. : іл., фотоіл., табл., схеми
80 пр.– Бібліогр.: с. 410-411 . – На укр. яз.
ISBN 978-966-918-109-1.
УДК 663/664(075.8)
-- 1. Продукти харчові, рослинні – Виробництво – Технології – Підручники, посібники. 2. Сировина рослинна, харчова – Переробка – Технології – Підручники, посібники.
Гніцевич, Вікторія Альбертівна.
Харчові технології : підручник / Вікторія Альбертівна Гніцевич, Михайло Федорович Кравченко, Надія Іванівна Штангеєва, Держ. торг.-екон. ун-т.– Київ : Держ. торг.-екон. ун-т, 2024 . – На укр. яз.
ISBN 978-966-918-108-4.
(UA) Книга
XIII> 72244
940063 Главный филиал
Т. 1 : Технологія продуктів рослинного походження.– 2024.– 411 с. : іл., фотоіл., табл., схеми
80 пр.– Бібліогр.: с. 410-411 . – На укр. яз.
ISBN 978-966-918-109-1.
УДК 663/664(075.8)
-- 1. Продукти харчові, рослинні – Виробництво – Технології – Підручники, посібники. 2. Сировина рослинна, харчова – Переробка – Технології – Підручники, посібники.