Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Технологія продуктів рослинного походження

Технологія продуктів рослинного походження

Технологія продуктів рослинного походження
Недоступно
 0 из 1
Книга
Автор:
Харчові технології. Т. 1: Технологія продуктів рослинного походження
2024 г.
ISBN 978-966-918-109-1

(UA) Многотомник


Гніцевич, Вікторія Альбертівна.
Харчові технології : підручник / Вікторія Альбертівна Гніцевич, Михайло Федорович Кравченко, Надія Іванівна Штангеєва, Держ. торг.-екон. ун-т.– Київ : Держ. торг.-екон. ун-т, 2024 . – На укр. яз.
ISBN 978-966-918-108-4.
(UA) Книга
XIII> 72244
940063 Главный филиал

Т. 1 : Технологія продуктів рослинного походження.– 2024.– 411 с. : іл., фотоіл., табл., схеми
80 пр.– Бібліогр.: с. 410-411 . – На укр. яз.
ISBN 978-966-918-109-1.

УДК 663/664(075.8)

-- 1. Продукти харчові, рослинні – Виробництво – Технології – Підручники, посібники. 2. Сировина рослинна, харчова – Переробка – Технології – Підручники, посібники.


Прив'язане до:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

Харчові технології
Нет экз.
Багатотомне видання
Гніцевич, Вікторія Альбертівна
Харчові технології: підручник
Держ. торг.-екон. ун-т, 2024 г.
ISBN 978-966-918-108-4



© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025