Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Нестеренко, Наталія Анатоліївна - Стабілізація споживних властивостей швидкозаморожених напівфабрикатів із культивованих печериць
Нестеренко, Наталія Анатоліївна - Стабілізація споживних властивостей швидкозаморожених напівфабрикатів із культивованих печериць
Автореферат/Дисертація
Автор: Нестеренко, Наталія Анатоліївна
Стабілізація споживних властивостей швидкозаморожених напівфабрикатів із культивованих печериць : автореф. дис. … канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній
Автор: Нестеренко, Наталія Анатоліївна
Стабілізація споживних властивостей швидкозаморожених напівфабрикатів із культивованих печериць : автореф. дис. … канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 246157
Главный филиал
Нестеренко, Наталія Анатоліївна.
Стабілізація споживних властивостей швидкозаморожених напівфабрикатів із культивованих печериць : автореф. дис. … канд. техн. наук : [спец.] 05.18.15 / Наталія Анатоліївна Нестеренко, Київ. нац. торг.-економ. ун-т.– Київ : [б.в.], 2021.– 21 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Товарознавство харчових продуктів.
A 246157
Главный филиал
Нестеренко, Наталія Анатоліївна.
Стабілізація споживних властивостей швидкозаморожених напівфабрикатів із культивованих печериць : автореф. дис. … канд. техн. наук : [спец.] 05.18.15 / Наталія Анатоліївна Нестеренко, Київ. нац. торг.-економ. ун-т.– Київ : [б.в.], 2021.– 21 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Товарознавство харчових продуктів.