Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Управління якістю харчових продуктів

Управління якістю харчових продуктів

Управління якістю харчових продуктів
Недоступно
 0 из 1
Книга
Автор:
Управління якістю харчових продуктів : словник
Видавництво: Левада, 2024 г.
ISBN 978-617-8070-69-4

(UA) Книга
XIII> 72343
942639 Главный филиал

Управління якістю харчових продуктів : словник : для студентів спец.: 181 Харчові технології / Нац. ун-т "Львівська політехніка"; Уклад. Роксолана Олександрівна Бліщ.– Львів : Левада, 2024.– 135 с. : табл.
Бібліогр.: с. 134-135 . – На укр. яз.
ISBN 978-617-8070-69-4.

УДК 663/664:658.562](038)

-- 1. Продукти, харчові – Якість – Управління – Термінологія – Словники.



© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025