Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Авдєєва Леся Юріївна - Вдосконалення технології комбінованих м'ясних продуктів з використанням рослинних білків
Авдєєва Леся Юріївна - Вдосконалення технології комбінованих м'ясних продуктів з використанням рослинних білків
Автореферат/Дисертація
Автор: Авдєєва Леся Юріївна
Вдосконалення технології комбінованих м'ясних продуктів з використанням рослинних білків : Автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2003 г.
ISBN відсутній
Автор: Авдєєва Леся Юріївна
Вдосконалення технології комбінованих м'ясних продуктів з використанням рослинних білків : Автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2003 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
А 133228
Главный филиал
Авдєєва, Леся Юріївна.
Вдосконалення технології комбінованих м'ясних продуктів з використанням рослинних білків : Автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Леся Юріївна Авдєєва; В.о. Нац. ун-т харч. технологій.– К. : [б.в.], 2003.– 18 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Технологія м'ясних, молочних та рибних продуктів.
А 133228
Главный филиал
Авдєєва, Леся Юріївна.
Вдосконалення технології комбінованих м'ясних продуктів з використанням рослинних білків : Автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Леся Юріївна Авдєєва; В.о. Нац. ун-т харч. технологій.– К. : [б.в.], 2003.– 18 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Технологія м'ясних, молочних та рибних продуктів.