Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Савчур-Шекмар, Надія Андріївна - Шляхи підвищення ефективності розвитку харчової промисловості в Закарпатті

Савчур-Шекмар, Надія Андріївна - Шляхи підвищення ефективності розвитку харчової промисловості в Закарпатті

Шляхи підвищення ефективності розвитку харчової промисловості в Закарпатті
Недоступно
 0 из 1
Книга
Автор: Савчур-Шекмар, Надія Андріївна
Шляхи підвищення ефективності розвитку харчової промисловості в Закарпатті : (теорія і практика)
Видавництво: Науковий світ, 2000 г.
ISBN 966-7722-56-2

(UA) Книга
III> 51824
538689 Главный филиал

Савчур-Шекмар, Надія Андріївна.
Шляхи підвищення ефективності розвитку харчової промисловості в Закарпатті : (теорія і практика) : монографія / Надія Андріївна Савчур-Шекмар; За ред. П. П. Борщевський.– Київ : Науковий світ, 2000.– 117 с. : табл.
500 пр.– Бібліогр.: с. 89-101 . – На укр. яз.
ISBN 966-7722-56-2.






© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025