Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Савчур-Шекмар, Надія Андріївна - Шляхи підвищення ефективності розвитку харчової промисловості в Закарпатті
Савчур-Шекмар, Надія Андріївна - Шляхи підвищення ефективності розвитку харчової промисловості в Закарпатті
Книга
Автор: Савчур-Шекмар, Надія Андріївна
Шляхи підвищення ефективності розвитку харчової промисловості в Закарпатті : (теорія і практика)
Видавництво: Науковий світ, 2000 г.
ISBN 966-7722-56-2
Автор: Савчур-Шекмар, Надія Андріївна
Шляхи підвищення ефективності розвитку харчової промисловості в Закарпатті : (теорія і практика)
Видавництво: Науковий світ, 2000 г.
ISBN 966-7722-56-2
(UA) Книга
III> 51824
538689 Главный филиал
Савчур-Шекмар, Надія Андріївна.
Шляхи підвищення ефективності розвитку харчової промисловості в Закарпатті : (теорія і практика) : монографія / Надія Андріївна Савчур-Шекмар; За ред. П. П. Борщевський.– Київ : Науковий світ, 2000.– 117 с. : табл.
500 пр.– Бібліогр.: с. 89-101 . – На укр. яз.
ISBN 966-7722-56-2.
III> 51824
538689 Главный филиал
Савчур-Шекмар, Надія Андріївна.
Шляхи підвищення ефективності розвитку харчової промисловості в Закарпатті : (теорія і практика) : монографія / Надія Андріївна Савчур-Шекмар; За ред. П. П. Борщевський.– Київ : Науковий світ, 2000.– 117 с. : табл.
500 пр.– Бібліогр.: с. 89-101 . – На укр. яз.
ISBN 966-7722-56-2.