Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Якість продуктів харчування, як складова продовольчої безпеки країни

Якість продуктів харчування, як складова продовольчої безпеки країни

Якість продуктів харчування, як складова продовольчої безпеки країни
Нет экз.
Стаття
Автор:
Інвестиції: практика та досвід: Якість продуктів харчування, як складова продовольчої безпеки країни
б.г.
ISBN відсутній

(UA) Статья


Якість продуктів харчування, як складова продовольчої безпеки країни / В. В. Лаврук, В. М. Недашківський, Н. М. Присяжнюк, Н. В. Роль, Н. М. Федорук // Інвестиції: практика та досвід.– 2024.– № 18: вересень.– С. 16-22
Бібліогр.: 9 назв . – На укр. яз.


-- 1. якість харчової продукції. 2. продовольча безпека України. 3. безпека харчування. 4. громадське здоров'я в Україні. 5. ціни на сільськогосподарську продукцію.


Прив'язане до:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

Інвестиції: практика та досвід
Нет экз.
Випуск

Інвестиції: практика та досвід № 18: вересень
2024 г.
ISBN відсутній



© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025