Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Тарасюк, О. В. - Основні тенденції розвитку підприємств харчової галузі та методичні основи визначення готовності ...
Тарасюк, О. В. - Основні тенденції розвитку підприємств харчової галузі та методичні основи визначення готовності ...
(UA) Статья
Тарасюк, О. В.
Основні тенденції розвитку підприємств харчової галузі та методичні основи визначення готовності їх до змін / О. В. Тарасюк // Інвестиції: практика та досвід.– 2024.– № 21: листопад.– С. 163-168 : іл., табл.
Бібліогр.: 11 назв . – На укр. яз.
-- 1. підприємства харчової промисловості. 2. розвиток підприємств. 3. управління змінами. 4. стратегічний потенціал. 5. бізнес-процеси на підприємствах. 6. цифровізація (діджиталізація) підприємств. 7. індекси промислової продукції. 8. економічна діяльність підприємств.
Тарасюк, О. В.
Основні тенденції розвитку підприємств харчової галузі та методичні основи визначення готовності їх до змін / О. В. Тарасюк // Інвестиції: практика та досвід.– 2024.– № 21: листопад.– С. 163-168 : іл., табл.
Бібліогр.: 11 назв . – На укр. яз.
-- 1. підприємства харчової промисловості. 2. розвиток підприємств. 3. управління змінами. 4. стратегічний потенціал. 5. бізнес-процеси на підприємствах. 6. цифровізація (діджиталізація) підприємств. 7. індекси промислової продукції. 8. економічна діяльність підприємств.