Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Тарасюк, О. В. - Основні тенденції розвитку підприємств харчової галузі та методичні основи визначення готовності ...

Тарасюк, О. В. - Основні тенденції розвитку підприємств харчової галузі та методичні основи визначення готовності ...

Основні тенденції розвитку підприємств харчової галузі та методичні основи визначення готовності ...
Нет экз.
Стаття
Автор: Тарасюк, О. В.
Інвестиції: практика та досвід: Основні тенденції розвитку підприємств харчової галузі та методичні основи визначення готовності ...
б.г.
ISBN відсутній

(UA) Статья


Тарасюк, О. В.
Основні тенденції розвитку підприємств харчової галузі та методичні основи визначення готовності їх до змін / О. В. Тарасюк // Інвестиції: практика та досвід.– 2024.– № 21: листопад.– С. 163-168 : іл., табл.
Бібліогр.: 11 назв . – На укр. яз.


-- 1. підприємства харчової промисловості. 2. розвиток підприємств. 3. управління змінами. 4. стратегічний потенціал. 5. бізнес-процеси на підприємствах. 6. цифровізація (діджиталізація) підприємств. 7. індекси промислової продукції. 8. економічна діяльність підприємств.


Прив'язане до:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

Інвестиції: практика та досвід
Нет экз.
Випуск

Інвестиції: практика та досвід № 21: листопад
2024 г.
ISBN відсутній



© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025