Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Трансформація інформації як фактор ризику в діяльності міні-хлібопекарень м. Одеси
Трансформація інформації як фактор ризику в діяльності міні-хлібопекарень м. Одеси
Стаття
Автор:
Економіка харчової промисловості: Трансформація інформації як фактор ризику в діяльності міні-хлібопекарень м. Одеси
б.г.
ISBN відсутній
Автор:
Економіка харчової промисловості: Трансформація інформації як фактор ризику в діяльності міні-хлібопекарень м. Одеси
б.г.
ISBN відсутній
(UA) Статья
Трансформація інформації як фактор ризику в діяльності міні-хлібопекарень м. Одеси / О. М. Ласкаєв // Економіка харчової промисловості.– 2024.– Т. 16, вип. 4.– С. 3-9 : табл.
Бібліогр.: 12 назв . – На укр. яз.
-- 1. хлібопекарські підприємства. 2. малі підприємства. 3. інформаційні потоки. 4. інформаційні ризики. 5. управління ризиками. 6. верифікація інформації. 7. спотворення інформації. 8. системи контролю. 9. економічна ефективність. 10. автоматизація виробництва. 11. Одеса.
Трансформація інформації як фактор ризику в діяльності міні-хлібопекарень м. Одеси / О. М. Ласкаєв // Економіка харчової промисловості.– 2024.– Т. 16, вип. 4.– С. 3-9 : табл.
Бібліогр.: 12 назв . – На укр. яз.
-- 1. хлібопекарські підприємства. 2. малі підприємства. 3. інформаційні потоки. 4. інформаційні ризики. 5. управління ризиками. 6. верифікація інформації. 7. спотворення інформації. 8. системи контролю. 9. економічна ефективність. 10. автоматизація виробництва. 11. Одеса.