Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Трансформація інформації як фактор ризику в діяльності міні-хлібопекарень м. Одеси

Трансформація інформації як фактор ризику в діяльності міні-хлібопекарень м. Одеси

Трансформація інформації як фактор ризику в діяльності міні-хлібопекарень м. Одеси
Нет экз.
Стаття
Автор:
Економіка харчової промисловості: Трансформація інформації як фактор ризику в діяльності міні-хлібопекарень м. Одеси
б.г.
ISBN відсутній

(UA) Статья


Трансформація інформації як фактор ризику в діяльності міні-хлібопекарень м. Одеси / О. М. Ласкаєв // Економіка харчової промисловості.– 2024.– Т. 16, вип. 4.– С. 3-9 : табл.
Бібліогр.: 12 назв . – На укр. яз.


-- 1. хлібопекарські підприємства. 2. малі підприємства. 3. інформаційні потоки. 4. інформаційні ризики. 5. управління ризиками. 6. верифікація інформації. 7. спотворення інформації. 8. системи контролю. 9. економічна ефективність. 10. автоматизація виробництва. 11. Одеса.


Прив'язане до:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

Економіка харчової промисловості
Нет экз.
Випуск

Економіка харчової промисловості Т. 16, вип. 4
2024 г.
ISBN відсутній



© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025