Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Позняковский Валерий Михайлович - Гигиенические основы питания, безопасность и экспертиза пищевых продуктов

Позняковский Валерий Михайлович - Гигиенические основы питания, безопасность и экспертиза пищевых продуктов

Гигиенические основы питания, безопасность и экспертиза пищевых продуктов
Недоступно
 0 из 1
Книга
Автор: Позняковский Валерий Михайлович
Гигиенические основы питания, безопасность и экспертиза пищевых продуктов : Учебник для студентов ВУЗов
Видавництво: Сибирское университетское изд-во, 2002 г.
ISBN 5-940870-34-1

(UA) Книга
IX> 17210
587121 Главный филиал

Позняковский, Валерий Михайлович.
Гигиенические основы питания, безопасность и экспертиза пищевых продуктов : Учебник для студентов ВУЗов / Валерий Михайлович Позняковский; Предисл. В. А. Тутельян.– 3-е изд.– Новосибирск : Сибирское университетское изд-во, 2002.– 556 с.
2000 экз. – На рус. яз.
ISBN 5-940870-34-1 : 48.61.

ББК Р123я73

-- 1. Продукти, харчові – Гігієна.



© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025