Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Впровадження інноваційних технологій з метою покращення сервісно-виробничих процесів підприємств ...

Впровадження інноваційних технологій з метою покращення сервісно-виробничих процесів підприємств ...

Впровадження інноваційних технологій з метою покращення сервісно-виробничих процесів підприємств ...
Нет экз.
Стаття
Автор:
Економіка харчової промисловості: Впровадження інноваційних технологій з метою покращення сервісно-виробничих процесів підприємств ...
б.г.
ISBN відсутній

(UA) Статья


Впровадження інноваційних технологій з метою покращення сервісно-виробничих процесів підприємств сфери гостинності / К. Б. Козак, Г. М. Ряшко, О. М. Москвічова, А. В. Шуба // Економіка харчової промисловості.– 2024.– Т. 16, вип. 4.– С. 53-58 . – На укр. яз.


-- 1. управління персоналом на підприємствах. 2. мотивація персоналу. 3. індустрія гостинності. 4. антикризовий менеджмент. 5. інноваційні управлінські технології . 6. підприємства готельного господарства. 7. заробітна плата. 8. попит на послуги.


Прив'язане до:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

Економіка харчової промисловості
Нет экз.
Випуск

Економіка харчової промисловості Т. 16, вип. 4
2024 г.
ISBN відсутній



© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025